Telefoon
+31 85 06 02 061 (ook WhatsApp)
Locatie (geen bezoekadres)
Molenstraat 5-12
7514 DJ Enschede
E-mail
info@artworqs.nl
Leer op te vallen

Webdevelopment

Steeds meer mensen zoeken eerst naar de website voordat ze een bedrijf benaderen. Het is een informatiepunt voor huidige en potentiële klanten waarbij je ze moeiteloos verder kunt helpen.

Van ’s ochtends tot ’s avonds, elke dag van de week.

Zorg voor meer online zichtbaarheid.

Wil je dat (potentiële) klanten gemakkelijk online kunnen winkelen, informatie kunnen vinden of contact met je op kunnen nemen? Dan is het belangrijk om een goed werkende website/-shop te hebben op alle apparaten.

WordPress

Over het algemeen ontwikkelen wij de websites voor onze klanten via WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) waarbij de gebruiker gemakkelijk zelf de website bij kan houden.

Shopify

Ben je van plan een webshop te starten? Dan is Shopify een goed en betrouwbaar systeem dat gemakkelijk te koppelen is aan bijvoorbeeld bedrijven die de verzending van je producten verzorgen. Ook voor de klant is Shopify zeer gebruiksvriendelijk.

Website op maat

Wil je een website of webshop laten ontwikkelen op basis van een eigen design? Geen probleem. Je kunt bij ons je eigen ontwerp aanleveren en wij toveren dit om in jouw eigen professionele website of webshop, passend bij jouw merk of bedrijf.

Wat wij kunnen doen.

1
WordPress en Shopify

Wij ontwikkelen een website of webshop voor jouw bedrijf of merk, zowel in WordPress als Shopify.

2
Website op maat

Op basis van jouw ontwerp maken wij een professionele website of webshop.

3
Zoekmachine optimalisatie

Wij optimaliseren elke website op basisniveau voor zoekmachines als Google.

Breng jouw idee tot leven

Neem contact op.